Rijksstraatweg 106A - 3632 AG Loenen aan de Vecht
0294 - 244 001
info@rederijaandevecht.nl

Borrel vaart

Dagelijkse rondvaarten op de Vecht

Borrel rondvaart

Genieten op het water van de omgeving en elkaar, onder het genot van een drankje en eventueel een hapje. Deze borrel rondvaart van 1,5 uur gaat door het centrum van Loenen aan de Vecht tot aan Vreeland.

Dorpstraat Loenen aan de Vecht. Korte wandeling van de aanlegplaats van de borrel rondvaart naar Paolo`s.

De eerste vermelding van Loenen in de geschreven geschiedenis dateert uit het jaar 953. De dorpskern van Loenen is vanwege de goed behouden gebleven historische bouwwijze sinds 1966 een beschermd dorpsgezicht. Het middelpunt van dit beschermd dorpsgezicht is de 600 meter lange dorpsstraat die parallel aan de rivier de Vecht loopt, met de daaraan gelegen monumentale panden en de dominerende kerk waarvan het oudste gedeelte van vóór 1300 dateert. Kerk van Loenen aan de Vecht. Deze komt u onderweg tegen tijdens de wandeling na de borrel rondvaart.

In één van de fraaie panden aan de Rijksstraatweg is Bar Bistro Paolo`s gehuisvest. Wilt u tijdens de rondvaart ook lekkere happen nuttigen dan zorgt Paolo`s ervoor dat deze vers aan boord bezorgd worden. Ook bestaat de mogelijkheid om na de rondvaart een vers bereide pizza naar keuze bij Paolo`s te eten. Paolo`s ligt op enkele minuten loopafstand van de aanlegplaats door de mooie dorpskern van Loenen. 

Bar bistro Paolo`s. Het einddoel van de borrel rondvaart.

 

 

 

Beschrijving

Deze rondvaart start bij de Loswal, naast molen de Hoop in Loenen aan de Vecht. We varen rustig de Vecht af richting Vreeland waar we keren. Vervolgens varen we nog door het centrum van Loenen aan de Vecht.Ontspannen aan de borrel tijdens de rondvaart.

Catering

Aan boord is koffie, thee, frisdrank, bier en wijn te verkrijgen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om vooruit catering te bestellen om onderweg te nuttigen of na afloop te dineren bij Paolo`s. Dit kunt u bij uw reservering aangeven.

Reserveren

Deze rondvaart kunt u tot 1 dag voor vertrek direct boeken via de agenda op deze pagina.
U kunt betalen met Ideal via een beveiligde pagina van uw eigen bank.
Wilt u vandaag nog met 1 van onze rondvaarten mee belt u ons dan op het nummer 0294 - 244 001.

 

warber op de vecht

In het kort:

Opstapplaats: Aanmeerplaats Loswal Loenen, links van korenmolen de Hoop, Dorpsstraat 106, 3632 AW Loenen a/d Vecht

Tijdstip vertrek: Dagelijks om 16.30 uur. De boot ligt 10 minuten voor vertrek klaar voor u om in te stappen.

Tijdstip terugkomst: 18.00 uur.

Kosten: € 15,- p.p.

Alleen op reservering. Let op: Wilt u vandaag nog mee op 1 van onze rondvaarten, bel ons dan direct: 0294 - 244 001

Verstuur